Welkom bij B&B BuulderBosch in Budel


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Bekijk ons promo filmpje

                            
Geheel 2024 is onze Bed & Breakfast gesloten voor gasten.


Onze boerderij ligt als een enclave in het buitengebied, midden op een perceel van ruim 5500 m2. Deze bijzondere ligging garandeert veel rust en maximale privacy. B&B BuulderBosch heeft een eigen oprijlaan van bijna 100 m. De oorsprong van onze boerderij is niet bekend maar dateert van voor de 2e wereldoorlog. Onlangs is onze boerderij compleet gerenoveerd zodat u kan genieten in landelijke luxe.

Reserveer nu, en proef de rust en sfeer van weleer.

Ga terug in de tijd met het BuulderBosch Classic Car arrangement en verken het mooie Brabantse landschap door er in een schitterende klassieker  doorheen te touren. Wij zorgen voor de klassieker en een mooie route. Na afloop van de route overnacht u in onze B&B.


Nu ook dineren bij B&B BuulderBosch, B&B BuulderBosch presenteert het “vers van het land menu” en de “Landelijke BBQ Special”

Nieuw bij B&B BuulderBosch; zelf vliegen in een ultralight vliegtuig.

Goed nieuws voor fietsliefhebbers met een electrische fiets, B&B BuulderBosch is vanaf nu ook oplaadlocatie. U kunt uw fietsen veilig bij ons stallen en GRATIS opladen. B&B BuulderBosch ligt aan de fietsknooppunten 82 en 57.

Kom landelijk genieten in Budel (gemeente) Cranendonck.
Niet ver van Eindhoven 26 km, Weert 12 km, Designer Outlet Roermond 35 km en Valkenswaard 19 km.
De snelweg A2 ligt 5 auto minuten verwijderd van onze B&B.

B&B BuulderBosch ligt op slechts 2 Km van het Pelgrimspad. Loopt u het Pelgrimspad ? en is net te ver na een dag intensief gewandeld te hebben ? Informeer dan naar onze haal en breng service. Wij halen u op een afgesproken plek op en brengen u na uw overnachting daar weer terug zodat u uitgerust het Pelgrimspad weer kan vervolgen. Fijne wandeling...

Bed & Breakfast BuulderBosch - Boschdijkdwarsstraat 16b - 6021 AL Budel - 06-39795131